Клима Сервис Скопје

Сервис, Монтажа и продажба на клима уреди – Скопје, Македонија!

Јавете се на 077 819 212

Клима Сервис Скопје

Клими - Скопје

Нашиот Клима Сервис врши продажба и сервис на секаков тип на клима уреди (монтажи демонтажи хемиско антибактериско чистење). Секаков вид на проблем околу клима уредите, Ваше е само да не повикате останатото е наша грижа.

Многумина од вас сигурно приметиле дека клима уредот не грее како што греел или Ладел од порано или од кога бил нов. Причините можат да бидат многубројни, но најчесто слабиот учинок од греењето се должи на неисчистениот клима уред, во кој се има наталожено прашина и био филм од микроорганизми, а кој од друга страна го попречуваат правилното струење и размена на топлиот со ладен воздух и обратно.

Klima Servis vo Skopje

Таквата состојба кај клима уредот е причина за почести расипувања на највиталниот дел од климата а тоа е компресорот. Во интерес на вашето здравје е да го исчистите клима уредот. А ние ќе се погрижиме да го провериме функционирањето на целиот систем вклучувајќи проверка на фреон.

За здрав, чист воздух и топол дом,канцеларија и други објекти исчистете ја климата.

За да уживате во вашиот дом и климата да ви овозможи удобност и комфорт со пријатна температура, направете редовен сервис. Годишниот сервис се состои од генерално Хемиско чистење, дезинфекција и проверка на системот како функционира и состојбата на фреонот само со „Санико“

Сервис за Клими во Скопје

=

Доколку барате Клима Сервис на територијата на Скопје?

Дали барате сервисер за клима уреди на територијата на Македонија и Скопје , 077 819 212 Услугите ги изведуваме на територијата на Град Скопје и поширокиот Скопски регион: Сарај, Ѓорче Петров, Влае, Даме Груев, Волково, Кучково, Карпош 4, Карпош 3, Карпош 2, Карпош 1, Тафталиџе 1 и 2, Козле, Водно, Капиштец, Злокуќани, Скопје-Север, Бутел 1 и 2, Гази Баба, Кисела Вода, Автокоманда, Ченто, Аеродром, Ново Лисиче, Драчево, Петровец … за повеќе инфо, контакт на тел: 077 819 212 Klima Servis Skopje!