Плочкар - Лепење Плочки Скопје

Лепење и монтажа на плочки, лепење ѕидни и подни плочки

Јавете се на 077 923 127

Плочкар Скопје

Плочкар - Скопје

Лепење и монтажа на плочки, лепење ѕидни и подни плочки, поставување на хидроизолација со хидроизолациони ленти, искусен плочкар, професионален плочкар, монтажа на плочки, лепење на секаков вид на декоративен камен, одвод и довод, лепење мермер, ѕидање и лепење на туш кабини, лепење плочки цена, лепење на плочки, лепење подни плочки, санитарии

Поплочување на вашата бања или кујна никогаш не било полесно.

Поплочување Бања или Кујна

Ние ги покриваме сите аспекти на плочки, од мали домашни работни места и поправки до поголеми комерцијални. Некои од проектите што најчесто ги реализираме и работиме вклучуваат:

Лепење и монтажа на ѕидни и подни плочки.

Уривање: Отстранување на стари плочки. Се обезбедува целосна услуга, вклучувајќи отстранување на плочки, фитинзи и мебел.

Фугирање на стари плочки: Ги сакате вашите плочки, но тие изгледаат стари и уморни? Вратете ги во живот со нашата услуга за рефугирање.

Вградување на волна: Професионално хидроизолација на сите области.

Реновирање на Бања

Комплетно реновирање на бања: Можеме да ја реновираме вашата бања од А до Ш вклучувајќи водовод и столарија.

Сервис за Лепење Плочки во Скопје

Доколку барате Плочкар / Сервис за Лепење Плочки на територијата на Скопје?

Услугите ги изведуваме на територијата на Град Скопје и поширокиот Скопски регион: Сарај, Ѓорче Петров, Влае, Даме Груев, Волково, Кучково, Карпош 4, Карпош 3, Карпош 2, Карпош 1, Тафталиџе 1 и 2, Козле, Водно, Капиштец, Злокуќани, Скопје-Север, Бутел 1 и 2, Гази Баба, Кисела Вода, Автокоманда, Ченто, Аеродром, Ново Лисиче, Драчево, Петровец... за повеќе инфо, контакт на тел: 077 923 127 (Плочкар Скопје).

Идеално решение за luksuzni Stanovi Skopje. Нашите услуги одлично се вклопуваат со комплетна реновација и Сончеви Колектори како начин за заштеда на електрична енергија.